Locatie Trekschuit

Nieuwbouw

Op de locatie Trekschuit aan de Slenkstraat bouwen we acht levensloopwoningen en een gebouw met tien appartementen. In het appartementengebouw komt geen lift.
De levensloopwoningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De oplevering staat gepland voor eind 2022.

Advertentie op De Woningzoeker

Van dinsdag 15 februari 2022 tot en met dinsdag 22 februari 2022, adverteerden we de advertenties voor de acht levensloopwoningen en de tien appartementen aan de Slenkstraat, locatie Trekschuit op De Woningzoeker. Hierna startte het selectieproces.

Informatiemomenten

Op dinsdag 8 februari en woensdag 9 februari 2022 organiseerden informatiemomenten voor belangstellenden van het nieuwbouwproject Trekschuit.

Brochure

Tijdens de bijeenkomsten zijn informatiebrochures beschikbaar. De online versie vindt u hier.
Let op: in deze brochure staat de informatie over de tien appartementen én de acht levensloopwoningen.

BWIJ-Brochure_Slenkstraat-DIGI-0222

Indeling terrein

Voorbereidingen bouw

Mateboer startte eind november 2021 met het aanbrengen van bodemlussen in de grond voor de geo warmtepomp. In januari 2022 werden de boorpalen aangebracht.

Toewijzing

De nieuwbouwwoningen worden toegewezen via De Woningzoeker. Wanneer de advertentie online komt, is nog niet bekend. Om de doorstroming binnen ons woningbezit te bevorderen, wijzen we minimaal vier levensloopwoningen en vijf appartementen toe aan huurders van Beter Wonen. De woningen worden toegewezen op basis van Passend Toewijzen. Meer informatie daarover leest u hier.

Vorderingen sloop

Onderstaand enkele beelden van de sloop van de school De Trekschuit.

Update: februari 2022