Locatie Trekschuit

Nieuwbouw

Op de locatie Trekschuit aan de Slenkstraat bouwen we acht levensloopwoningen en een gebouw met tien appartementen. In het appartementengebouw komt geen lift.
De levensloopwoningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De oplevering staat gepland voor eind 2022.

Indeling terrein

De plattegronden zijn op dit moment nog niet definitief, de indeling van het terrein wel. Zie de situatietekening hieronder.

Voorbereidingen bouw

Mateboer startte eind november 2021 met het aanbrengen van bodemlussen in de grond voor de geo warmtepomp. Volgens de huidige planning worden in januari 2022 de boorpalen aangebracht.

Toewijzing

De nieuwbouwwoningen worden toegewezen via De Woningzoeker. Wanneer de advertentie online komt, is nog niet bekend. Om de doorstroming binnen ons woningbezit te bevorderen, wijzen we minimaal vier levensloopwoningen en vijf appartementen toe aan huurders van Beter Wonen. De woningen worden toegewezen op basis van Passend Toewijzen. Meer informatie daarover leest u hier.

Vorderingen sloop

Onderstaand enkele beelden van de sloop van de school De Trekschuit.

Belangstelling

Heeft u belangstelling voor dit project? Geef dan uw adresgegevens en e-mailadres via info@bwij.nl aan ons door. U ontvangt een nieuwsbrief als er informatie beschikbaar is.

Update: januari 2022