Overige publicaties

Beter Wonen is een begrip in IJsselmuiden en wijde omgeving. Maar wat doen we nou eigenlijk voor het dorp en de maatschappij? Dat leest u in ‘De maatschappij en wij‘ en ‘IJsselmuiden: dorp van miljoenen!

In 2012 werkten we mee aan de uitgave ‘Trots‘ van MKW, het platform voor woningcorporaties. In dit boek staan bijna dertig verhalen die een enorme trots uitstralen en die vertellen over de belangrijke taken die een kleine en middelgrote corporatie in haar sociale omgeving oppakt. Ons verhaal leest u op bladzijde 8.

In 2013 brachten we de brochure ‘Uw advies… onze uitdaging!‘ uit. In 2011 organiseerden we een bijeenkomst voor onze belanghouders. Als afsluiting van de bijeenkomst vroegen we: ‘Wat moet Beter Wonen volgens u over drie jaar hebben gerealiseerd?’. We ontvingen veel tips, adviezen, ideeën, gedachten en suggesties. In de brochure leest u hoe wij daarmee aan de slag zijn gegaan.

In september 2015 organiseerden we in samenwerking met de HVgIJ een energiemarkt. Ter gelegenheid hiervan brachten we een Energiebrochure uit. Naast informatie over de Energiemarkt, leest u in de brochure ook veel tips om energie te besparen.