Gasloos logo

Beter Wonen ontwikkelde een Gasloos logo. Het logo is beschikbaar in diverse formaten en gratis te gebruiken.

Het gasloos logo is op verzoek van Beter Wonen IJsselmuiden ontworpen door Brainstorm (Bureau voor grafische vormgeving). Dit om alle projecten, woningen en overige gebouwen te kunnen labelen wanneer zij geen installaties hebben die gas verbruiken en ook geen warmte gebruiken die opgewekt is door gas.

Omdat andere organisaties deze behoefte ook kunnen hebben is besloten deze online te zetten zodat deze gebruikt kan worden door iedereen die dit wil, mits deze gebruikt wordt voor publicaties of uitingen voor:

  • woningen of gebouwen die geen installaties hebben die gas verbruiken en ook geen warmte gebruiken die opgewekt is door gas;
  • het aanduiden van de energietransitie van gasinstallaties naar ‘gasloos’ in zijn geheel.
    (het is niet bedoeld voor losse producten, diensten of installaties)

Het logo mag niet worden vervormd, bewerkt of verknipt en dient in de oorspronkelijke vorm en kleur gebruikt te worden. Het logo dient altijd in zijn geheel en compleet zichtbaar te zijn en niet opmaak technisch verscholen achter andere plaatjes, teksten of andere opmaak. Het logo mag wel worden verkleind of vergroot. Logo is in fullcollor en zwart te gebruiken. De kleur groen is PMS 382 (groen).

Downloads

Via het zip-bestand kunt u de logo’s downloaden als JPG, PNG en EPS.