Verkoop huurwoningen

Regelmatig komen door verhuizing huurwoningen vrij die we verkopen in plaats van opnieuw verhuren. Woningen die wij verkopen zijn vaak wat ouder en daardoor aantrekkelijker geprijsd. Wij willen huurders van Beter Wonen een kans bieden op de koopwoningenmarkt. Daarom hebben wij besloten onze koopwoningen in eerste instantie aan te bieden aan onze huurders. Huurders van Beter Wonen, die nog niet eerder een eigen woning op de koopwoningenmarkt gehad hebben, krijgen op deze wijze voorrang boven andere belangstellenden.

Als u geïnteresseerd bent in toekomstige verkopen, kunt u een e-mail sturen naar info@bwij.nl. Wij plaatsen u op de lijst met belangstellenden en sturen u een e-mail als nieuwe woningen in de verkoop gaan. Ook niet-huurders kunnen reageren op deze woning.

Groenendael 69

Op korte termijn is de woning Groenendael 69 in IJsselmuiden beschikbaar. De vraagprijs van deze hoekwoning is € 310.000 k.k.

Belangstelling?

De woning is bij Sinke Kampen B.V. in de verkoop. Wilt u informatie of een bezichtiging plannen, dan kunt u Sinke bereiken via infokampen@sinkebv.nl en/of 038-3322055.

Simon Johannesstraat 27

Op korte termijn is de woning Simon Johannesstraat 27 in IJsselmuiden beschikbaar. De vraagprijs van deze tussenwoning is € 270.000 k.k.

Belangstelling

Heeft u interesse in deze woning? Stuur dan voor woensdag 15 juni 2022 om 9.00 uur een e-mail met daarin uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer naar info@bwij.nl. Dit geldt ook voor niet-huurders. Wij verzamelen de reacties en brengen u op de hoogte van het vervolgtraject. Bezichtiging van de woning op donderdag 23 juni 2022 tussen 15.00 en 16.30 uur is hier onderdeel van.