Verkoop huurwoningen

Met enige regelmaat komen door verhuizing huurwoningen vrij die we verkopen in plaats van opnieuw verhuren. Vaak zijn die woningen wat ouder en aantrekkelijk geprijsd. Omdat we huurders willen laten doorstromen, hebben we besloten deze vrijkomende woningen in eerste instantie aan te bieden aan huurders.

Als u geïnteresseerd bent in toekomstige verkopen, kunt u een e-mail sturen naar info@bwij.nl. Wij plaatsen u op de lijst met belangstellenden en sturen u een e-mail als nieuwe woningen in de verkoop gaan.

Op dit moment zijn onderstaande woningen voor de verkoop beschikbaar. Ook niet-huurders kunnen reageren op deze woning. 

A. Fleminglaan 4 – verkocht onder voorbehoud

De woning heeft een ruime zonnige woonkamer. Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Deze verdieping is vrij in te delen.

Een uitgebreide omschrijving van de woning leest u hier (Funda).

De woning is in de verkoop bij Renes Makelaardij. Bij belangstelling kunt u met hen contact opnemen via telefoonnummer 038-3313563 of info@renesmakelaardij.nl.

Groenendael 71 – verkocht onder voorbehoud

Deze ruime eengezinswoning heeft drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De tweede verdieping is bereikbaar via een vaste trap.

Een uitgebreide omschrijving van de woning leest u hier (Funda).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sinke Makelaardij. Het telefoonnummer is 038-3322055, e-mail infokampen@sinkebv.nl.