Maak kennis met onze nieuwe medewerker Vastgoed Jeroen Dijk

Mijn naam is Jeroen Dijk, ik ben 51 jaar jong en woon in Zwolle. Ik ben getrouwd met Diana en we hebben samen drie dochters. Iris van 18 jaar, Jasmijn van 15 jaar en Merel van 11 jaar. Ook hebben we nog een hond, die luistert naar de naam Paco. Nou, ja luistert….

Mijn hobby’s zijn onder andere koken, klussen rondom huis, tekenen, met de kids op pad, golfen, wedstrijden bezoeken van PEC Zwolle, wandelen met de hond, abonnement op sportschool (moet er ook nog heen).

Op 1 september 2021 trad ik bij Beter Wonen IJsselmuiden in dienst als Medewerker vastgoed/projectleider. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor het dagelijks-, mutatie- en planmatig onderhoud voor een deel van het woningbezit. Vanwege de compacte organisatie heb ik een breed takenpakket met grote diversiteit. Dat spreekt mij enorm aan.

Mijn werkervaring deed ik met name op in het beheer en onderhoud van woningen. Vanaf 1993 tot 2003 werkte ik bij bouwbedrijven als calculator, werkvoorbereider en deels in de uitvoering. Van 2003 tot 2019 was ik bij woningstichting de Woonmensen in Apeldoorn bouwkundig medewerker, technisch beheerder en projectleider. Daarna werkte ik anderhalf jaar als commercieel manager bij Concreet Betonherstel. Ik kan deze werkervaring mooi meenemen in het werk bij Beter Wonen IJsselmuiden.

Ik heb er zin in en we zien/spreken elkaar vast!
Vriendelijke groet,
Jeroen Dijk