Tijdelijke verhuur flatwoningen Drostenstraat

In verband met de sloop- en nieuwbouwplannen van de flatwoningen aan de Drostenstraat verhuizen de bewoners van Drostenstraat 1 t/m 24 naar vervangende woonruimte. De bewoners van Drostenstraat 25 t/m 48 verhuizen in een later stadium. We willen de leefbaarheid in de wijk op peil houden. Daarom verhuren we de woningen waarvan de huur opgezegd wordt, tijdelijk.

Tijdelijke huurovereenkomst

Woningzoekenden die met spoed op zoek zijn naar woonruimte, komen in aanmerking voor tijdelijke huur van de flatwoningen aan de Drostenstraat. Wij bieden een huurcontract aan tot 1 december 2020. Op deze datum moet de woning onbewoond en leeg zijn. De huurders die een tijdelijke huurovereenkomst aangaan, helpen wij niet bij het vinden van vervangende woonruimte. Hiervoor is de tijdelijke huurder zelf verantwoordelijk.

Wie komen in aanmerking voor tijdelijke verhuur?

  • Kandidaten zonder minderjarige inwonende kinderen (maximaal 3 volwassenen per woning).
  • Kandidaten met een (gezamenlijk) vast inkomen tot maximaal € 38.035,- bruto per jaar (prijspeil 2019).
  • Kandidaten die over een terugkeeradres van 1e graads familie (ouders/broer/zus) in Nederland beschikken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over tijdelijke huur van een woning aan de Drostenstraat dan kunt u contact met ons opnemen via 038-332 33 99 of info@bwij.nl. Uiteraard kunt u tijdens onze openingstijden ook bij ons op kantoor komen.