Tijdelijke verhuur flatwoningen Drostenstraat

In verband met de sloop- en nieuwbouwplannen van de flatwoningen aan de Drostenstraat verhuizen de bewoners van Drostenstraat 1 t/m 24 naar vervangende woonruimte. De bewoners van Drostenstraat 25 t/m 48 verhuizen in een later stadium. We willen de leefbaarheid in de wijk op peil houden. Daarom worden de woningen waarvan de huur opgezegd wordt, tijdelijk verhuurd.

Tijdelijke huurovereenkomst

Woningzoekenden die met spoed op zoek zijn naar woonruimte, komen in aanmerking voor tijdelijke huur van de flatwoningen aan de Drostenstraat. De woningen worden verhuurd tot 1 december 2020. Op deze datum moet de woning onbewoond en leeg zijn. De huurders die een tijdelijke huurovereenkomst aangaan, helpen wij niet bij het vinden van vervangende woonruimte. Hiervoor is de tijdelijke huurder zelf verantwoordelijk.

Verhuur via CareX

CareX verzorgt de tijdelijke verhuur van de flatwoningen aan de Drostenstraat. Als u belangstelling heeft voor een woning is de werkwijze als volgt:

  1. Inschrijven via de website https://www.carex.nl/pandzoekers/inschrijven/
  2. Stuur een e-mail naar CareX met een korte uitleg waarom u op zoek bent naar een tijdelijke woning.

Op deze manier komt u in het selectieproces bij CareX. Als er een geschikte woning beschikbaar komt, nemen zij contact met u op.

Meer weten?

Wilt u meer weten over tijdelijke huur van een woning aan de Drostenstraat dan kunt u contact opnemen met CareX via 038-302 0060 of overijssel@carex.nl.