Bereikbaarheid tijdens vakantie & bevestiging jubileum vaartocht

De vakanties zijn begonnen! Veel mensen gaan er tijdens deze periode een paar dagen, of zelfs weken tussenuit, anderen blijven thuis. Tijdens de vakantieperiode is de bezetting op kantoor niet voltallig, maar uiteraard blijven we wel bereikbaar. Zowel op de afdeling Administratie en Verhuur als Onderhoud is elke werkdag iemand aanwezig.

Aannemers tijdens de vakantieperiode

De meeste aannemers waar wij mee samenwerken, zijn in deze periode (gedeeltelijk) afwezig. Het kan dus gebeuren dat het langer duurt voordat een reparatie uitgevoerd wordt. Spoedreparaties nemen we uiteraard wel zo snel mogelijk in behandeling.

Vakantie

Wij doen ons best u zo weinig mogelijk te laten merken van de vakantieregeling en vragen uw begrip voor de situatie. Tevens maken we van de gelegenheid gebruik u een goede vakantieperiode te wensen!

Afvaart jubileum

Ruim 600 personen gaven zich al op voor de afvaart met De Veerman van Kampen die wij vanwege ons jubileum organiseren in de week van 9 september. Heeft u zich ook opgegeven? Dan ontvangt u in de tweede helft van augustus de definitieve datum voor de afvaart.

Opgeven voor een afvaart

Wilt u zich nog opgeven voor een afvaart? Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Gebruik de antwoordkaart om u op te geven of mail uw gegevens naar info@bwij.nl.