Honderd jaar Beter Wonen!

8 september 1919 werd Beter Wonen opgericht. Dit jaar bestaan we honderd jaar. Gedurende die jaren groeiden we naar ongeveer 1.200 woningen in IJsselmuiden en omringende kernen.

Duurzaam en dichtbij

De afgelopen 100 jaar waren duurzaam en dichtbij belangrijke waarden voor ons. Want naast inzet voor duurzaam wonen, zetten wij ons graag in voor een duurzame relatie met onze huurders. We willen mensen een thuis bieden in een aantrekkelijke woonomgeving en houden hierbij rekening met de wensen en behoeften van onze bewoners. In de bedrijfsfilm die tijdens onze jubileumweek in première ging, laten we u zien hoe we hieraan invulling geven.

Feest

We delen de feestvreugde graag met onze huurders. Daarom nodigen wij hen uit voor een vaartocht over de IJssel met de Veerman van Kampen. In de week van ons jubileum organiseren we meerdere afvaarten. Onze huurders ontvingen hiervoor inmiddels een uitnodiging. Belanghouders nodigen we van harte uit om aan te sluiten bij één van de afvaarten.

Publicatie

In De Brug van 17 september werd in het hart van de krant (pagina 19, 20, 21 en 22) een publicatie opgenomen over de festiviteiten en geschiedenis van Beter Wonen. Hieronder kunt u De Brug bekijken. Ook kunt u de publicatie hier of onder aan de pagina downloaden.

Jubileumlogo

Speciaal voor ons jubileum lieten we een logo ontwikkelen. U kunt dit logo tegenkomen in correspondentie en andere uitingen. Het jubileum logo gebruiken we naast ons reguliere logo.