Inloopavond belangstellenden Het Meer – fase 3

In mei start de bouw van 9 eengezinswoningen in Het Meer – fase 3.

Inloopavond

Op dinsdag 22 mei 2018 organiseren we een inloopavond voor belangstellenden van Het Meer- fase 3. De avond duurt van 19.00 uur tot 20.30 uur. U bent deze avond van harte welkom op ons kantoor, Dorpsweg 2 in IJsselmuiden. Aangezien er geen vast programma is, kunt u binnenlopen wanneer het u uitkomt.
Tijdens deze informatieavond zijn brochures met informatie en plattegronden van de woningen beschikbaar. Uiteraard beantwoorden we ook graag uw eventuele vragen over toewijzing en huur van een woning.

Advertentie

Van woensdag 30 mei 12.00 uur tot en met woensdag 6 juni 12.00 uur worden de woningen geadverteerd op De Woningzoeker. Dit is de enige mogelijkheid om te reageren op de nieuwbouwwoningen. In week 25 starten we met de toewijzingsgesprekken.

Inkomensverklaring

Voor het vaststellen van het inkomen bij toewijzing van een woning gebruiken we een inkomensverklaring van de Belastingdienst. Als u gaat reageren op een woning, verzoeken wij u nu al een inkomensverklaring over 2016 bij de Belastingdienst aan te vragen van u en uw eventuele partner. Is uw inkomensverklaring van 2017 al aanwezig, dan graag deze aanvragen. U kunt de inkomensverklaring(en) downloaden via mijn.belastingdienst.nl. Hiervoor heeft u een DigiD-code nodig. U kunt ook bellen met het gratis telefoonnummer 0800-0543. De verklaring moet uiterlijk 8 juni 2018 bij ons zijn ingeleverd. Hebben wij uw inkomensverklaring op 8 juni niet ontvangen, dan kunt u geen aanspraak maken op één van deze woningen.

Updates en reminders

Door middel van nieuwsbrieven houden we belangstellenden op de hoogte over ontwikkelingen in dit nieuwbouwproject. Ook ontvangt u van ons een reminder als de advertentie voor de nieuwbouwwoningen op De Woningzoeker wordt geplaatst. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden? Geef uw contactgegevens dan via info@bwij.nl. aan ons door.

Vragen

Bij vragen over dit nieuwbouwproject kunt u contact opnemen met Beter Wonen via info@bwij.nl of telefoonnummer 038-332 33 99.